Reiskosten en -opties (Verzendinformatie)

Wat zijn de reiskosten van gasten die Fiber Spa verlaten?

Verzendkosten

Wij beloven onze gasten dat zij na hun verblijf een nieuw thuis krijgen. Wij regelen daarom ook het vervoer. In sommige gevallen vragen wij echter wel een bijdrage in de reiskosten voor de vezels en garens die naar u toe komen, maar wij houden ons beleid daarin graag eenvoudig.

  • Voor alle bestellingen binnen Nederland betaalt u vast €4 aan verzendkosten. Vanaf een totaalbedrag van €40,00 kunnen de vezels de reis zelf betalen en zijn de verzendkosten dus gratis.
  • Voor bestellingen binnen de EU geldt het vaste bedrag van €9,50. In dit geval zijn de verzendkosten vanaf €60,00 gratis.
  • Voor bestellingen buiten de EU geldt het vaste bedrag van €15,00. Voor deze bestellingen geldt dat de reis door ons betaald wordt vanaf een totaalbedrag van €75,00.

Naast de gasten van Fiber Spa kunt u ook accessoires aanschaffen waarmee u de Fiber Spa gasten ook bij u thuis nog mee kunt verwennen. In het geval dat u alleen accessoires of naalden aanschaft, kunt u ook kiezen om de producten te laten versturen via brievenbuspost. In dat geval zijn de verzendkosten slechts €1,50.

Wanneer vertrekken de gasten bij Fiber Spa?

Verzendtijden

Vezels en garens die al staan te wachten worden binnen 1 werkdag verstuurd. Wanneer de vezels en/of garens nog een behandeling moeten ondergaan, wordt deze binnen 2 werkweken verzonden. We houden u op de hoogte van de behandeling en tijden door middel van email of desgewenst sms, WhatsApp of bellen. Het is mogelijk om de vezels rechtstreeks bij Fiber Spa op te halen, maar wij willen graag de rust van onze gasten waarborgen. Daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen bij Fiber Spa. Wilt u een afspraak maken? Onderaan de pagina kunt u alle contactmogelijkheden vinden.

Op welke manier kunnen gasten reizen?

Verzendmogelijkheden

Alle pakketten worden verzonden via Post NL. Binnen Nederland hebben pakketten dan ook standaard Track & Trace. Buiten Nederland worden pakketten tot 2 kg standaard zonder Track & Trace verzonden, boven de 2kg standaard met track en trace. Wil je bij een pakket onder de 2kg toch Track & Trace? Dan kan je dit zelf aangeven bij de bestelling. Hieraan is een extra bijdrage van €2,00 binnen de EU of €5,00 buiten de EU gebonden. Om de verzendkosten laag te houden, zullen wij sommige vezels en garens vacuüm verpakken voordat wij ze verzenden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de garens. Toch kunt u het tijdens de bestelling aangeven als u niet wenst dat de garens vacuüm verpakt worden. In dat geval vragen wij wel een extra bijdrage in de verzendkosten.